Ontstaan Linnerkracht

Het ontstaan van Linnerkracht, het logo en de website
Ik vind het ontzettend leuk om voor mijn bedrijf Linnerkracht aan de slag te zijn en
met alles wat ermee te maken heeft. Daarom ben ik zelf aan de slag gegaan
met het bedenken van mijn bedrijfsnaam en het maken van het logo.
Het zegt ook iets over mij persoonlijk. Lees je mee wat de gedachten
achter mijn bedrijfsnaam en logo is?

Blij mee!
Een aantal jaren geleden heb ik ervoor gekozen om mensen te gaan coachen en trainen. Mijn leven is sindsdien nog positiever en vollediger geworden. Ik sta nu in mijn kracht. Dat is fijn! En ja..ondanks dat zit het mij ook wel eens tegen, maar: that’s life! Het helpt mij om er in positieve zin een leermoment uit te halen. Ik voel en weet nu veel beter wat mijn valkuilen en krachten zijn. Dat helpt mij om beter om te gaan met tegenslagen en er sneller bovenop te zijn.

Waarom Linnerkracht?
Het geeft mij ontzettend veel energie mensen te coachen en het is super dankbaar om te zien wat het met mensen doet. Voor mij voelt het als ‘thuiskomen bij mezelf’. Ik leef nu meer vanuit mijn innerlijke kracht, doe wat ik leuk vind en zet stappen die voor mij goed voelen en die me verder helpen in dit leven. Hierdoor ontstond de naam: Linnerkracht. Ik verbind me via deze naam (waarin ook een stukje van mijn eigen naam verwerkt is), graag aan ieder die op zoek is naar zijn/haar innerlijke kracht.
De plek waar de antwoorden zitten naar het geluk in jezelf!


De kleuren van het logo
De kleuren in mijn logo zijn opgebouwd uit chakrakleuren. Chakra’s zijn energiepunten in je lichaam. Ze zorgen dat de energie zowel horizontaal als verticaal goed door ons lichaam kan stromen. Elk chakra heeft zijn eigen kleur. Tijdens het geven van Reiki werk ik met chakra’s. Hieronder vertel ik meer over het gebruik van de chakrakleuren in mijn logo.

Blauw
De kleur blauw staat voor: krachtig. Het staat voor het laten horen van jezelf. Niet alleen je uit te spreken over wat je denkt of waarvoor je staat. Maar ook voor het luisteren naar je gevoel. Naar je innerlijke stem, die zegt wie jij werkelijk bent en wat je nodig hebt.  Daarnaast is het luisteren naar anderen ook van belang. Het van binnen stil kunnen worden en zwijgen. Dat levert je uiteindelijk veel antwoorden op.

Geel
De warme goudgele kleur is gelinkt aan je gevoel, blijheid, energie, zelfwaardering en de kracht om te bereiken wat je wilt. De goudgele sprankeling staat voor het gevoel binnen in mij. Zo ervaar ik het als ik mensen mag coachen en met ze mag samenwerken. Mijn missie is dit over te brengen op de mensen met wie ik samenwerk. Zodat ook zij de stralende versie van zichzelf mogen zijn!

Groen
Het klavertje staat voor het geluk! Het geluk dat al in ons zit. Soms voelen we het en soms moeten we er nog even naar op zoek. De groene chakra bevind zich ter hoogte van ons hart. En staat voor liefde voor jezelf, de ander, de natuur. Vertrouwen en geborgenheid.

Natuurlijk gun ik ieder zijn of haar geluk, dat wil ik graag via mijn logo uitstralen!

Groetjes Linda!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *