Dromen & leven in rijkdom

Dream Big!

Het is ieders geboorterecht te leven in rijkdom.
Vaak wordt bij rijkdom gedacht aan geld. Maar ik bedoel leven in rijkdom in de ruimste zin van het woord: liefde, geluk, gezondheid, vriendschap, geld, succes, plezier, etc.

Tijdens een masterclass die ik volgde kwam rijkdom uitgebreid aan bod. Het viel mij daarin op dat veel mensen het lastig vinden dit geboorterecht, leven in rijkdom, zich eigen te maken. Uit bescheidenheid, angst, opvoeding, twijfel, schaamte, schaarste mindset, noem maar op. Dit inspireerde mij hier kort iets over te vertellen.

Op welk vlak kan en mag jouw rijkdom nog groeien?
Misschien een interessante vraag voor jezelf? Waar droom JIJ van? Wat zou jij willen als alles mogelijk was?

Ik droom…over gezondheid, liefde, harmonie, vriendschap voor mezelf, voor mijn gezin en de mensen daaromheen. Ik droom ervan volop aan de slag te zijn met het geven van coaching, workshops, Reiki en yogalessen in mijn nieuwe praktijkruimte zodra deze gereed is. Ik droom van heerlijk weer eens op stap te gaan: lekker dansen zingen en lol maken met vrienden. Ik droom van een vakantie naar Nieuw Zeeland….en ik droom nog veel meer! ?

‘Hoe zou jij willen dat jouw leven eruit zag als alles mogelijk was?’
Misschien leef jij al je mooiste leven? Dat is fijn! En toch……blijf dromen!

Doe jezelf niet tekort in GROOTS durven dromen. Los van hoe de situatie is waarin je je nu bevindt. Wuif je dromen niet weg door angst, vertrouwen of beperkende gedachten binnenin jezelf. Door oordelen of meningen van anderen.

Denk in oplossingen, mogelijkheden en kansen! Kies daarvoor. Geloof in jezelf en kom in actie! Leven in rijkdom, nogmaals in de ruimste zin van het woord, is je net zo gegund als ieder ander toen je geboren werd. Alles zit al in jou, DAAR mag je op vertrouwen!

DREAM BIG  ? –  GO FOR IT ? –  MAKE THE MAGIC HAPPEN! ? 
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *